Turkiet - sjätte gången gillt

Vi åt i princip varje dag i snacksbaren, jag åt nästan alltid sallad och pommes frites som är väldigt gott i värmen!
Under första dagen på eftermiddagen blev det molnigt, då tog vi en promenad ner till stranden och satt vid strandkanten och åt glass.
Jag och Sebastian gick ner till Bazaren en kväll och åt på vår favoritrestaurang Josef's Platz. Så grymt god mat, köttet liksom smälte i munnen!
En dag regnade det, men det gjorde oss inte det minsta då vi hade bränt oss rejält dagen innan.
Vi satt under ett megaparasoll och drack gott samt pratade om allt som eventuellt ska ske.
På lunchbuffén åt jag alltid jordgubbar och melon till efterrätt, det smakar så himla mycket bättre utomlands än hemma. Och maten var ett stort plus jämfört med förra året.
Vi bestämde oss för att gå upp till borgen och slottet, som ligger högst upp i berget. Det tog cirka 45 minuter att gå från vårt hotell, och svettigt var det, men det var verkligen värt det när vi väl var framme.
Det var en himla fin utsikt från borgen.
Ja...
Ett besök på Palm Beach kändes som ett måste även denna gång, och jag rekommenderar verkligen den delen av Kleopatrastranden.
God mat och sol bjöds det på där.
Palm Beach har även ett ställe där man har tillgång till pool, och där hängde vi när vi inte låg på stranden.
Isglass och kokosglass.
Jag har haft en mycket bra vecka tillsammans med Sebastian, jag har fått ny energi och blivit lyckligare. Det känns som att för varje resa vi gör tillsammans, så kommer vi varandra närmare. Nu har jag studentveckan att se fram emot, och sedan Barcelona. Tanken gör mig ännu lyckligare än vad jag är. Tack älskling, för en underbar semester!

Sol!


I Turkiet

Allt känns så himla bra här i Turkiet. Jag kan inte vara mer nöjd som när jag är med Sebastian. Vi hade strålande sol igår, idag var det dock mulet, men det gjorde oss inte det minsta då vi brände oss rejält första dagen! Huvudsaken är att vi är här och har det trevligt. Igår var det lite för trevligt för min del, det slutade med en av de jobbigare baksmällorna. Men nu njuter jag med Sebastian vid hotellets bar, mysig trubadur och god dricka. Imorgon ska vi göra ett försök och ta oss upp till borgen, många anser att det är omöjligt, men vi tänker anta den utmaningen.

Och en liten hälsning till dig Evelina, vi tänker på dig och hade gärna haft dig och Anders här! Love you a lot. See you in Barcelona!


Without you


iPhone picture

Dagen har varit lite av en gott och blandat-påse kan man säga, den har innehållit allt möjligt. Den började med några timmar på stan för att samla in pengar till UNICEF. Sedan åt jag lunch med Daniela och Lovisa. Efter det åkte jag hem, tog en långpromenad följt av en stödvila. När jag vaknade var klockan så pass mycket att det var dags att laga mat. När jag hade ätit var jag full av energi, tog därför ytterligare en promenad, till affären. Och enda sedan jag kom hem har jag suttit och pluggat. Det är skönt att ha fått så mycket gjort! Nu ska jag koppla bort studerandet för ett tag och titta på min favoritserie, Unga läkare (haha!). Godnatt och sov gott!


Runt hörnet väntar livet

Imorgon är det jag som kommer ge tröttheten ett ansikte. Det blir så när man måste plugga hela nätter. Men det gör ingenting, för imorgon skriver jag mitt näst sista prov i gymnasiet. Tiden har gått så himla fort nu på slutet, och det har varit till min fördel då jag har haft de jobbigaste veckorna i mitt liv när det gäller skolan. Jag har skrivit två prov i veckan i över en månads tid, och det tar på krafterna må ni tro! Och inte nog med det, många inlämningsuppgifter har jag även avverkat under den tiden, och det har inte varit så lätt det heller. Många runt omkring mig har fått stått ut med mitt tjat om skolan länge, och det är egentligen ingenting jag kan göra åt, för när jag tycker att något är väldigt jobbigt vill jag prata om det. Men snart är det slut med det, för snart börjar livet. Och ljuset i tunneln lyser starkare och starkare för varje dag nu, det kunde jag inte tro för en månad sedan. Runt hörnet väntar livet liksom. Otroligt. Otroligt jävla bra gjort av mig. Så otroligt härlig känsla jag har inom mig just nu!


De senaste dagarna har jag...

 
... ätit mat på den nya restaurangen Fullriggaren och fått träffa min bästa vän Gabriella som har varit bortrest, därav fick jag macaroons.
 
...frossat i nyttigheter och ätit lunch med mamma
 
... druckit litervis med kaffe i samband med att jag har pluggat, och haft en mysig stund på Bellas balkong.


Där vi en gång var

Jag och regn är inte den perfekta kombinationen, vi går inte ihop. Mitt humör vreds ned till noll när jag skymtade regndropparna som föll ner från himlen i morse. Och självklart fortsätter det nu. Det var en himla tur att det var uppehåll när jag cyklade hem från skolan... Just nu ligger jag i sängen med musik i öronen, musik som får mig på ett otroligt bra humör. Jag struntar numera i att regnet öser ner utanför mitt fönster. Det enda som snurrar i mitt huvud är studenten och åter studenten. Kan inte fatta att det är 29 dagar kvar tills studentveckan startar. Gick jag inte i ettan nyss? Jag är inte längre rädd eller orolig över vad som ska hända efteråt, utan jag vet att det jag vill göra är möjligt. Och det känns väldigt bra. Det som däremot skrämmer mig lite är eventuella splittringar. För om jag flyttar, vad händer med kontakten med mina vänner då? Det sägs att ingenting kan skilja bästa vänner åt, oavsett vad som händer, men jag vet inte om jag skulle klara av tanken på att de inte finns i närheten. Om jag fick bestämma, skulle jag ta med alla jag älskar!

Veux beaucoup


Vill ha alla tre jackor, men kanske ska nöja mig med två utav dem.


New running shorts

Nya löparshorts
//H&M//

Macaroons!

När jag vaknade upp i morse och såg att solen sken in i rummet, då visste jag att det skulle bli en bra dag. Jag klädde på mig snabbt, åt frukost och cyklade hem till Sebastian. Därifrån gick vi till Atelje Pierina för att lämna min balklänning så att kvinnan som jobbar där kan sy upp den, då den just nu bara halkar ner. Efteråt tog jag mig ner på stan för att möta upp Gabriella. Vi gick till Konsum och handlade jordgubbar, sedan gick vi hem till henne och satte oss på balkongen med en massa gott. Hon är nyhemkommen från London och hade köpt med sig en present hem till mig. En present som jag verkligen blev glad för, macaroons! Det fina var att hon vet att jag älskar såna, och brukar köpa dem när jag är där, samt att hon hade letat för att få tag i dem. Puss på dig min fina!

Baby girl

Fröja tycker att det är jätteroligt att leka med mina nagellack, men hon tycker inte om när man tar de ifrån henne. I just love my baby girl!

Idag när jag kom hem från skolan var jag på ett bra humör. Jag avklarade nämligen ett prov som jag tror gick bra. Nu börjar det verkligen lida mot sitt slut, eftersom att för varje vecka som går så får jag bocka av något på min hemska lista, eller den var hemsk, nu är den inte så lång längre.
Snart ska jag gå hem till Nathalie för att hälsa på henne, det var ett tag sedan vi träffades. Hon har skaffat sig en hundvalp så jag antar att det blir en hel del gosande med den.

Inspiration för dagen

 
 
Sabo skirt


God eftermiddag!

Två timmar i sträck har jag nu suttit och läst om ekonomin världen över. För att överhuvudtaget orka belasta huvudet med mer så har jag nu tagit en paus. Jag har packat in håret i olivolja och gjort en smoothie. Och alldeles strax ska jag ut på en löprunda med pappa, efter det kommer jag vara laddad med ny energi. Till middag ikväll ska pappa laga sin omtalade chili con carne, tillsammans med hembakat bröd. Där har jag den ultimata energikällan för att orka plugga hela natten. Nu ska jag byta om till träningskläder, so long!


Love and happiness

På senaste tiden har min omgivning varit bortkopplad. Jag ser inte det som någon förlust, utan snarare som att jag har haft fokus och kämpat för något som snart är över. Jag kan ännu inte riktigt glädja mig åt att det som är påfrestande är över, för det är det inte. Men det försvinner med stormsteg. Den 21/5 är jag fri från prov och uppgifter, och då väntar en vecka i Turkiet innan studentfirandet sätter igång. Det känns som att ingen kan vara gladare än jag för det! Fast självklart är det en befrielse för alla som ska ta studenten i Juni.

Igår kom jag på andra tankar än skolan när jag var ute och åt tillsammans med Sebastian, hans familj samt Anders och hans familj. Vi firade Anders födelsedag, så vi passade på att gå till den nyöppnade restaurangen Fullriggaren. För er som inte har varit där kan jag inte starkt rekommendera det stället. Det var mot alla förväntningnar, men med rätt sällskap så kan man allt få en trevlig kväll uppe i Skybaren.

Imorgon väntar en dag med plugg inför måndagens prov i internationell ekonomi, inte mycket annat. Kanske är dags att stänga av datorn nu så jag får lite sömn. Sebastian sover snarkandes bredvid mig, varm och mysig. Så... Godnatt!


Senaste dagarna


Jag hunnit med ganska mycket under kort tid, bland annat fika på Coffee Lounge

Myst med Sebastian och hans familj

Ätit jordgubbar i stora lass, i stort sätt varje dag

Firat Valborg hemma i år

Använt bra produkter

Ätit god mat på restaurang

Nu ska jag fortsätta med marknadsföringen, var tvungen att ta en paus för att jag höll på att somna flera gånger. Jag tror att en promenad är det som krävs för att hålla mig vaken. Och en dos kärlek.

Valborg

Igår stannade jag och Sebastian hemma. Det är jag glad för idag! Vi hyrde film och åt en massa gott istället, vilket jag föredrar... Om en ynka kvart ska jag cykla till jobbet, och när jag kommer hem ska jag plugga. Imorgon börjar skolan igen efter fyra dagars ledighet. Sista rycket!

RSS 2.0