Måndagen den 25 Juni

Om två timmar är jag påväg till de tre fantastiska människorna jag ska åka utomlands med. Vi ska äta god lunch (lax) innan avfärd mot Arlanda. Jag är van vid att resa, men likt varje gång är jag lika kittlig och nervös i magen. Det kanske beror på att jag hela tiden funderar på om jag har med mig allt viktigt. För om det är något jag är bra på, så är det att glömma något jag verkligen måste ha med... Snart kommer pappa och Jessica hem med nybakat bröd, och till min förvåning är jag faktiskt riktigt hungrig på frukost. Jag brukar endast äta en hårdbrödbit till frukost i vanliga fall. Och nu ska jag sätta på kaffe, so long!

Going to Barcelona!

Nu när familjen har återvänt från utlandet är det min tur att åka iväg. Imorgon sticker jag, Sebastian, Evelina och Anders till Barcelona! Det kan nog inte bli annat är bra. Jag längtar!

Studentbal

Bilder tagna av Evelina Fredberg

Midsommar

På midsommarafton var jag verkligen dålig på att knäppa kort. Jag fick inte med alla underbara ögonblick på bild... Men de sitter kvar i långtidsminnet! Det var en minst sagt lyckad dag och kväll, som innehöll allt från femkamp till "dansande på borden". Den avslutades med övernattning i tält som jag kände dagen efter att jag måste göra fler gånger denna sommar. Midsommardagen igår firades inte lika högtidigt då jag hade en del sömn att ta igen, och tydligen var min kropp helt slut eftersom jag sov till halv två idag. Och idag är det inte vilken dag som helst, utan idag kommer min familj hem efter att ha varit borta i två veckor. Tiden utan dom har känts som en evighet, och det har inte varit lätt alla gånger. Men idag får krama och pussa på min familj! Lycka!

Jak & Jil


Instagram




Livet utan att vara en del av skolan känns som en befrielse. Det är inte bara guld och gröna skogar, för jag vet inte vad jag ska göra i framtiden, den är fortfarande oklar. Men att redan ha ett arbete som jag trivs med är toppen, för hade jag varit arbetslös nu när jag har så många olika planer, skulle det kännas hopplöst. Men just nu känns allting möjligt.


Neon från H&M



//Kuvertväska H&M//Skor H&M//


Fröja

Jag skriver detta en aning sent med tanke på att Fröja fyller år den 15:e och inte den 16:e. Och att det ens är tid för att skriva det nu förstår jag inte, min lilla pärla är alltså redan 1 år gammal. Tiden har rusat förbi, precis som allt annat. Om jag fick bestämma skulle jag stanna tiden NU! Det är roligt att hon växer upp och blir mer till en människa, men samtidigt så åldras alla vi andra, vilket känns mindre roligt. De senaste dagarna har jag haft lite utav en ålderskris kan man säga, och anledningen till att jag har haft det är för att tiden går så fort. Jag försöker ta vara på alla fina stunder här i livet och dra ut på dem så mycket som det går, men ändå försvinner det lika fort. Nu ska jag inte ta uppmärksamheten från Fröja och göra detta till något negativt, för självklart är jag glad. Ännu bättre hade det varit om jag hade haft möjligheten att pussa på henne! Men grattis lillasyster, grattis Fröja! Jag älskar dig så otroligt mycket. Jag är glad över att du blev till. Kan inte tänka att min familj skulle vara hel utan dig. Du är perfekt min lilla trollunge!



För jag har tagit studenten!

Min studentdag var väldigt lyckad, precis som jag trodde att den skulle bli. Mottagningen hemma var det bästa på hela dagen. Jag fick träffa släktingar som jag aldrig träffar annars, och jag blev så himla glad för presenterna som jag fick. Och att se båda mina familjer vara på samma plats och ha roligt tillsammans, det är något jag aldrig kommer glömma att jag sett. Det var vackert på något vis.
Nu väntar sex kilometers förbränning av kalorier med pappa i Hemlingby. Efter det ska jag bada och titta på film med familjen.

Is this what they call love on a saturday night

Att bara ha en myskväll hemma med Sebastian är minst lika roligt som en kväll ute. Vi lagar alltid god mat tillsammans, skrattar och ser bra filmer. Jag kände för en riktig hemmakväll när jag vaknade idag, och en riktigt bra hemmakväll har jag just nu. Med Sebastian.

Bal på Engeltofta

Idag har jag många blandade känslor i kroppen. En del i mig vill brista ut i gråt och en annan del vill skrika av lycka. Igår rann det tårar och igår skrattades det hysteriskt. Jag antar att det är normalt att känna som jag gör såhär i slutet av min skolgång. Men man kan inte alltid acceptera dessa känslor. Balen var en av de finare stunderna i mitt liv. Alla var finklädda och hade lagt ner mycket energi på hår och dylikt. Det var verkligen en speciell dag. När vi hade anlänt till Engeltofta stod massvis med folk och knäppte kort och la all fokus på oss balgäster. Jag kunde inte hjälpa att jag blev sentimental när jag såg hela familjen och alla andra där. För övrigt så är jag väldigt nöjd med hela kvällen igår. Ingenting hade kunnat blivit bättre. Ett stort tack vill jag ge till alla som har engagerat sig i mig, utan er hade detta inte varit möjligt. Nu väntar jag in resten av studentfirandet som säkerligen kommer vara väldigt roligt på sitt sätt.

RSS 2.0