Counting the days

40 dagar. 40 dagar kvar. Blir det bra eller anus?

So good



Puss

+

Jag och Sofie har ikväll ätit en fantastiskt god hemmagjord pizza och druckit vin framför OS-invigningen. Vi har även blandat lakrits- och grenadinedrinkar, ätit bananchips, mulberry med råchoklad och kollat på film. Haft en riktigt riktigt bra kväll. Tack Sofie!

Drunk in love

För ett par dagar sedan fick jag feber och jätteont i halsen. Igår hade jag nästan blivit av med det helt och kände återigen lycka över att få komma tillbaka till jobbet. Men lyckan varade inte länge då jag nu har åkt på täppt och rinnande näsa samt rödsprängda ögon. Visst kan jag jobba för det, men allt annat blir ju lidande. Tröstar mig med en rad andra saker som ändå håller mig på humör. 


Summer lovin'

Just idag är jag riktigt less på vinterrusket och blek och trött hy. Har under flera gånger denna dag både drömt mig tillbaka till fantastiska platser som Mauritius och Las Vegas, samt pratat gamla fina sommarminnen. Men det kändes inte lättare för det, tvärtom. Försökte muntra upp mig själv genom en renovering av mig själv, såsom epilering av ben, fila och måla naglar, ansiktsmask osv. Men kom fram till vad det är som krävs för att jag ska känna mig mycket fräschare än så - SOL!
 

February 1st


Januari var en riktigt bra månad det. Tack!

RSS 2.0