30.01.16 ∗


alicia, annie, lina, julia, emelina. vilka tjejer. ↑ 
riktigt fin kväll. 

be present. make love. make coffee. avoid small talk. embrace conversation. buy a plant, water it. make art. create. take chances. ask questions. make mistakes. learn. know your worth. love fiercely. forgive quickly. let go of what doesn't make you happy. grow.

wanted on voyage

lördagskänsla en måndag, gick av söndagspasset på morgonen, frunch med lina följt av middag och dessert med tjejerna hos sofie.

helg - jobb, vänner, vin


helgen 

pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig. 

makalöst bra helg! 

i went from zero to my own hero

orutin med sömn i livet nu. men jag älskar ändå alla dessa vakna nätter. bor ju granne med alicia, vilket gör nattsömnen lite kortare, men desto bättre! natten som var satt vi hennes kök, lagade något så enkelt men dödsgott som brysselkål stekt i vitlök, persilja, parmesan, valnötter och solrosfrön med pressad citron över.  ↑ simply the best. blev väckt imorse med frukost och katy perrys roar. haha


11.01.16 ☆

idag har det varit en bra dag, godnatt.

Snapshots

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And if we've only got this life in this adventure, then I want to share it with you ☾

 
Somerset house
 
 
 
The Langham och en nöjd Pappa
 
 
De bästa drinkarna


"let's skip cocktails, i'm more of an beer girl"


wilder mind

juli
jag och lina åkte till stockholm för att testa några nyöppnade ställen som var inriktade på raw food. bra, tyckte vi. allt kretsar kring mat och fina råvaror i det vi gör. men det har ni väl inte missat kanske.
 
denna sommarkväll kommer jag så väl ihåg. det var riktigt varmt och vi satt ute i timmar utan att behöva värme. utomlandskänsla på trädgårdsvägen. 
 
min morbror och hans catrin blev herr och fru. 
 
magen växte och amanda blev allt vackrare. men längtan efter lillen blev större. 
 
augusti
åkte till halmstad för att hälsa på min bästa killkompis. som inte längre bor i sverige, utan flyttade tillbaka till los angeles för sin skådespelarkarriär.
 
många kräftskivor år 2015. 
 
 
åkte iväg med syster.
 
september
vi överraskade amanda med en baby shower. 
 
många nya bekantskaper, cornelia var en av dem.
 
hösten kom. jag åkte till stockholm för att hälsa på alicia och miriam. 
 
värt att nämna är att alla händelser ej är nämnda, men ingen är glömd. 

everywhere you go

varje dag formar vi vårt liv. vissa dagar ser det ut att bli som vi vill ha det, vissa dagar stannar allting upp och det enda jag kan tänka är: "ska det alltid se ut såhär?" 
idag skrev någon till mig, på tal om utbildningar och livets framtid: "the best education you will ever get is traveling. nothing teaches you more than exploring the world and accumulating experiences". har egentligen aldrig känt mig så rik på kunskap och kärlek som jag gör nu. alla människor som jag träffat på mina resor, vissa av dem har funnits i mitt liv i flera år och en har etsat sig fast i hjärtat lite mer anmärkningsvärt. det kan jag inte tacka mig själv nog för. när livet ibland inte cirkulerar, kan vissa av oss glömma att det bara är vi själva som formar vårt eget liv. en liten note to self skulle jag vilja säga. jag ska komma ihåg vad som har skapat mig: resorna. både de gjorda och de kommande. och pappa, som alltid sagt åt mig att forma det liv jag vill leva.


(det var bara en av alla paranteser i mitt liv).

Don't think twice❞



05.01.16

 
 
jorå, idag lyckades vi göra riktigt god mat, jag och lisse. hemgjord ravioli med spenat-, vitlök- och ricottafyllning. slängde ihop en sås till med alla goda smaker man kan tänkas ha i. testa testa testa!!!

lite av varje

april
jag firade min födelsedag i sverige, det var ett par år sedan. hade fest ihop med sofie som fyller samma månad. det var en riktigt lyckad fest, med både nya och gamla vänner. de allra nyaste var gänget jag och lina träffade på bali. riktigt riktigt roligt att de kom och överraskade!
 
 
firade in våren med bland annat stjärnan på bilden ovan, felicia. 
 
 
 
 
gick hårmodell för en av polhemskolans frisörelever. från blond till fem nyanser av koppar. 
gjorde min första tatuering.
 
maj
många kvällar och middagar hos alicia och sarah. 
 
en av de absolut bästa nyheterna år 2015 - amandas graviditet.
 
juni
kan faktiskt inte klaga på den sommar som var. spenderade mestadels av tiden ute i sol och värme. 
 
helgfrukostar och bruncher. <3
 
svensk midsommar.
 
träffade två brudar från londonfamiljen.
 
lilltösen fyllde 4.

De tre första

januari
jag for med lina till andra sidan jordklotet. vi arbetade som volontärer på bali i en liten by som heter bedulu där vi undervisade barn i engelska. barn med downs syndrom, autism, funktionshinder och olika handikapp. de bästa månaderna i mitt liv gav den resan mig. 
 
 
 
kulturen, maten, människorna.
 
en del av volontärerna.
 
jag träffade någon som klyschigt sagt fick mitt hjärta att slå ur kroppen. 
 
efter en tids arbete reste jag och lina runt på bali. vi åkte till några närliggande öar, träffade fantastiska människor och älskade livet.
 
 
bland det roligaste vi vet - mat. och äta den såklart.
 
cyklade runt hela gili trawangan med några stopp för att se livet under vattnet.
 
 
 
februari
våran alldeles egna alicia som hade rest på eget håll i asien valde att spendera resterande dagar med oss. hon gjorde absolut den sista tiden till den bästa. så glad för det. 
 
 
 
tappade bort mina ögonbryn.
 
drack mängder av espresso martinis.
 
mars
 
var inte redo att lämna bali när det väl var dags. inte någonstans.

24.12.15

julafton, den dagen var något annorlunda i år (förra året) mot för alla andra jular. för mig var den väldigt bra då jag fick fira den tillsammans med nästan hela min familj, och dessutom i london. vi drack te istället för äggtoddy (vi dricker aldrig äggtoddy, men ni förstår poängen), åt scones istället för köttbullar och väntade med att öppna julklappar till den 25e. annorlunda, men det är så jag vill ha det. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0