Blinded by the lights

Ännu en jobbdag är avklarad och det innebär ett steg närmare minisemester. Har längtat jättemycket efter den kommande fredagen, och den kunde inte komma mer lägligt känner jag. Är numera en orkeslös och trött tjej som har ont i höfterna (ja, ni läste rätt). Går också och längtar efter London och funderar på vad jag behöver för nytt i min garderob. Är rätt välutrustad redan, men vill ju inte komma hem tomhänt därifrån. Dessutom kan man väl aldrig ha för mycket kläder?
Nu ska jag dricka kaffe framför Notting Hill. ♥

When you're too in love to let it go

När jag vaknade upp bredvid Nathalie i morse trodde jag att jag hade drömt hela gårdagen. Det snurrade ordentligt i mitt huvud. Blev nästan illamående, på ett bra-dåligt-sätt. Ni förstår inte alls vad jag babblar om, vilket kanske är bäst.
Jag och Nathalie såg två riktigt bra filmer innan vi skiljdes åt, två filmer man blir glad av. När jag kom hem började jag med ett projekt som kommer ta ett tag, sätta in kort i fotoalbum. Får räkna med att det kommer bli många, har så otroligt mycket kort. Kort från sex år ska sättas in i album, det krävs nog fler än bara två album som jag har för tillfället skulle jag tro.
Igår åt Nathalie och jag på Gefle brygga. Hon åt pepparlaxsallad och jag åt musslor. Sååå gott! Vi satt i hettande värme och drack svalkande rosé. Njöt varje sekund av de timmar vi var där. Efteråt gick vi till Söderhielmska för att möta upp Lovisa och Amanda.
Jag har riktigt fina vänner.

Du är mina drömmar.

Ledighet är något jag uppskattar mer och mer i mitt liv. Sedan jag började jobba 100% har jag endast någon dag i veckan, ibland ingen alls, då jag är ledig och kan koppla av. Misstro mig inte på något sätt, jag har valt det lite själv och jag trivs verkligen med det jag jobbar med, men känner ändå att jag behöver omväxling och vara ledig också. Speciellt nu på sommaren. Igår var jag lyckligtvis ledig, när termometern stod på 28 grader. Det var äntligen dags för mig att premiärbada här i Sverige. Det var otroligt skönt i vattnet när jag väl hade doppat mig, och jag torkade så fort jag klivit upp. Det kändes som att jag var utomlands då. Idag är det också fint, men håller mig dessvärre i skuggan på grund av gårdagens bränna. Mamma retar mig för att jag ser ut som Malin Åkerman gjorde i Heartbreak kid. Är mest bara glad över att jag har fått färg, för då håller sig min hy jämn och fin. 
 
Snart har jag nästan fler lediga dagar än vad jag jobbar, vilket jag ser fram emot. Två resor väntar, en inom Sverige och en utanför. Längtar som en tok! Nu måste jag hoppa in i duschen, om några timmar ska jag träffa mina arbetskamrater på stan för att äta och fira att en av dem har fyllt år. Blir nog lika trevligt som alltid. Hörs hej!
Två av mina systrar, Fröja och Linn.
Tidigare i veckan åt jag god mat på Cheers.
Min Mormor och Mamma på Brämmen igår. ♥
Kameran hänger inte med överallt, tråkigt nog. Det blir några instagram-bilder då och då istället.

A start of something new

Nytt rum. Ny säng. Ny garderob. Allt nytt. Nytt, nytt, nytt. Älskar doften av nya möbler och nymålade väggar. Det gamla ligger bakom mig nu så att säga. Mitt flickrum. Trivs redan i det nya, och hinner åtminstone bo här ett litet tag. Nu ska jag se en riktig klassiker, som jag inte har sett på ett tag. Efter det måste jag sova så jag orkar upp och jobba. Ska hinna framkalla ett gäng bilder innan det också. Godnatt!

Fröja 2 år!

Fröja har fyllt 2 år. Min fina tjej. Det svider i mitt hjärta när jag tänker på att vi snart inte bor ihop längre. Att flytta ifrån sin familj är egentligen det värsta man kan göra. Men jag tänker följa min inre vilja. Ja då blir det så.

Jesper 15 år!

 
 
Tiden går alldeles för fort. Jesper är inte längre en liten kille som jag brukade kalla för Lookie (ja), utan nu är han en fin och mogen kille. 15 år. Kommer ihåg hur jag var i den åldern, och det var fem år sedan nu. Jösses...

RSS 2.0