Sofie + Josefin = 44 år!

 
 
 
Hade en otroligt lyckad fest igår tillsammans med Sofie. Vi hade bjudit in våra gemensamma tjejkompisar plus några till från eget håll. De gav oss riktigt bra och fina presenter som jag verkligen blev glad för. Fast det bästa var ju att de kom och att vi fick en rolig kväll. Jag hade även besök från Stockholm, nämligen av ett par killar som jag och Lina träffade och umgicks med på Bali/GiliT. De kom lite senare, och överraskade hela tjejgänget vill jag säga. SÅ KUL!!! Idag mår jag oväntat bra efter all bubbel igår, men trött är jag. Vaknade upp i Linas lägenhet och blev serverad frukost. Har fått ny energi efter den här helgen. Ikväll ska jag dessutom bli firad av familjen. Tack allesammans, för gratulationer och uppvaktning. Ni är grymma!
 

Immortal love


Har märkt mig med en kärleksförklaring till mina fina föräldrar. Bär dem alltid med mig. De får vara mina ögon i nacken så att säga.

Bend ova

Sova - träffa tjejerna - brunch och sovmorgon imorgon! <3

06. 04. 15

Idag har jag haft en otrolig längtan tillbaka till Bali. Speciellt efter min och Linas vecka på Gili Trawangan. Som är en oslagbar vecka som jag aldrig kommer glömma. Det är nog därför saknaden är så stor, när något har varit så bra att man vill uppleva det flera gånger om. Vi fick uppleva det bästa vi har gjort i livet, tillsammans. Återigen vill jag tacka för det. "If you guys make it through this journey you will be friends forever", var det en som sa till mig och Lina våran andra dag i byn där vi volontärarbetade. Tvekade aldrig på att vi skulle klara det tillsammans, men att vi klarade det utan ett enda problem trodde jag var omöjligt. 

Happy Easter!

 
Igår: Jobb, påskfirande med familjen, fest och sleepover hos Alicia. Idag: Sovmorgon, bakishäng, kvällsjobb, godisfrossande. Imorgon: LEDIG!

27. 12. 63

 
 
 
 
Ikväll har jag och Pappa stått i köket tillsammans och lagat mat. Eller, Pappa får stå för den sjukt goda laxcarpaccion och sashimin (höjdpunkten). Och jag för salladen till. Åh vad gott det var! Så mycket roligare att göra själv än att köpa dessutom. Pappa får toppbetyg utav mig!

Easter

 
Nu har vi kommit fram till påsken. Igen. För ett år sedan bodde jag i London och strosade omkring i Notting Hill med Rebecka och drack Pimm's vid den här tiden. Det känns som nyss. Saknaden känns jobbig ibland men samtidigt är jag så taggad på Australien nu att jag inte skulle kunna byta ut det. Jag har mitt visum, flygbiljetten är bokad och CV:t är uppdaterat. Nu ska bara dagen komma då jag åker upp upp och iväg!

RSS 2.0