Happy days

Hela helgen har jag bara mått bra och umgåtts med fina människor. I fredags åkte jag med Isabelle och hennes mamma till Uppsala för att gå omkring några timmar på stan. Vi åt lunch på ett mysigt café, drack många koppar kaffe och pratade om sommarens planer. Mår så himla bra i deras sällskap. Fortsatte fredagen med några glas rosé i solen på Söderhielmska. Gårdagen såg ut på ungefär samma sätt. Vaknade upp hemma hos Isabelle i morse, eller i morse, eftermiddag. Vi åt frukost vid två, skrattade åt gårdagen och mös i solen. Denna helg (trots sömnbrist) har givit mig så otroligt mycket energi. Det finns ingenting att klaga på just nu. Önskar att mitt välmående har kommit för att stanna. Tack och hej!

Monday


Picknick med jordgubbar, kaffe och två fina flickor. En hel del prat om allt och ingenting, sånt som förgyller min vardag. Bra dag.


Good night!

Godkväll! Den här helgen har jag haft en ständig magkramp, en bra sådan, på grund av att jag har skrattat så mycket. Förväntar mig egentligen inget annat heller när jag umgås med Isabelle. Har varit med henne hela helgen och jag känner redan nu att jag börjar få lite abstinens. Nu hoppas jag på att den kommande veckan blir lika bra som de senaste dagarna. Vill jobba, träffa tjejerna, få lite sol samt motion. Begär inget mer. Godnatt allesammans!


Instagram

Det går inte att sammanfatta den senaste veckan kort, för innehållet av veckan går inte att beskriva med bara några enstaka rader. Och jag har mina fina vänner att tacka för det!
 
Sommar i all ära. Semesterplaner har spikats. Sol. Värme. Öl. Barbent. Sommarkläder. Brunbränd. Frukost utomhus.

Att känna sig naken utan

Nästan alla har något de samlar på, för mig är det parfymer. Jag vet inte hur många jag är uppe i. Har några favoriter och dom ser ni på bilden ovan. Minus Dior miss Chérie. Dessa kommer jag nog alltid hålla mig till, de går aldrig ur tid så att säga.

Mango- och passionsfruktsglass

Min morgon började inte alls bra, orkade knappt ta mig ur sängen. Kände redan igår att pollen höll på att ta över min kropp och tyvärr blev det så. Har nu feber, ont i kroppen och världens rinnsnuva. Det är underbart med vår men fan vad jag hatar pollen och att jag dessutom alltid blir sjuk av det... Ville inte ligga inne en hel dag så jag tog en promenad till affären för att köpa ingredienser till att göra hemmagjord glass. Vet inte om jag kan kalla det glass, för konsistensen var mer åt frozen yoghurt-hållet. Men god blev den allt. Kommer nog göra den fler gånger i sommar. Smakar nästan precis som Solero. Enkelt, snabbt, nyttigt och gott!
Ber till gudarna att jag mår mycket bättre imorgon!

In my mind

Idag tänker jag på denna energiknutte, och blir inte det minsta på tvären för det även fast vi befinner oss långt ifrån varandra. Vet ju att vi kommer ses snart igen.

Nevada

Utsikt från hotellrummet samt hotellet Monte Carlo
Excalibur
Har helt missat att blogga. Har inte haft tanke på den sedan en vecka tillbaka, mycket har hänt. Är otroligt glad över de beslut jag valde att ta, det kunde inte bli bättre. Ser nu fram emot sommaren tillsammans med mina vänner och min familj. Har några spännande planer att göra till verklighet i framtiden. Känns skönt att veta vad jag vill, måste bara hinna landa först.

RSS 2.0