Swedish mafia

 
 
 
Hej å hå! Livet i London rullar på och jag trivs allt mer för varje dag som går. Efter stängning på jobbet igår gick jag och mötte upp Rebecka och Lisa på Bond street för att ta ett glas på en cocktail bar. Det blev inte ett glas, utan det blev en hel flaska var. Jag som inte hade ätit något förutom lunch blev askalas, eller det blev vi allihopa förresten. Kvällen var spontan och alldeles för rolig, lyckades filma en hel timme. Mådde mindre bra på jobbet idag, plus att jag jobbade stängning idag med så nu är jag dödstrött.

Ready for your love

 
Jag, Olivia, Victoria och Emelina var och åt på en svensk restaurang i Notting Hill som heter Lisa's, förra veckan. Alla fyra tog utan tvekan svenska köttbullar, hemlagad mos samt rårörda lingon. Om det var gott ska vi inte ens tala om... Plus att den måltiden var den närmsta jag kommit husmanskost sedan jag flyttade till London.
 
 
Efter mitt och Hannahs early shift last week gick vi till Le pain för att fika en varsin tart samt prata om allt som händer i våra liv. Hannah är min bästa vän här i London. Vi jobbar ihop på Esprit, hon är från New Zeeland och är lika gammal som mig. Vi har alltid så himla roligt på jobbet. Skrattar åt puckade kunder samt åt varandra. Love that girl! 
 
 
Har för övrigt varit ute lite för mycket den senaste månden, men, det är ju så himla värt det. Älskar utelivet i London! I torsdags körde jag, Olivia och Victoria på Maddox, förvånad? I lördags var jag ut med nästan alla på mitt jobb. Det var sjukt roligt! Våran manager hade fixat VIP-rummet till oss, så vi alla dansade och drack till stängning. Efter det...
 
... Gick jag och Hannah till en take away restaurang vid Oxford circus för att köpa kinamat. Vid 05 satte vi oss ner i en park för att äta and watch the sunrise. Såååååå himla mysigt! Det var runt 20 grader varmt redan då så vi frös knappast... Vi tog bussen hem 6:30 och vid 07 ramlade jag in i lägenheten i Notting Hill. Sån jävulskt bra kväll. 

Senaste dagarna

En dag på jobbet
 
Middag på Vapiano med Raluca, en tjej från jobbet. 
 
 
 
 
 
En night out på Project.
 
 
 
Recipease med Linnea och Elin.
 
 
 
Alltid Le pain Quotidien
 
 
Var ut med några killar från jobbet i fredags. Det var riktigt jäkla skoj! Är så van att bara gå ut på klubbar som Maddox, Project osv. Så en mer bar blandat med club var ett bra alternativ då tyckte jag. På den sista bilden ser ni Valdemar, Eddie och jag. Det bästa med mitt jobb är alla mina arbetskamrater. Tycker om varenda en och är lycklig över att jag har träffat dom. 
 
Jag har bott här i snart 6 veckor, men det känns mycket mer än så, för det har hänt så otroligt mycket på den här korta tiden. Jag är på riktigt hög av glädje. Mår otroligt bra.

RSS 2.0