Le weekend
















Helgen som just passerat var så bra. Har haft så himla roligt ihop med Lina, och innehållet är riktigt värdefullt och innehållsrikt. Minnen för livet. Kommer aldrig glömma. Efter lite mer än tre veckor här är jag positivt överraskad över hur resan artar sig. Åkte hit med mycket låga förväntningar. Tror, eller jag vet, att Lina är den största bidragande faktorn till att jag mår så bra. Vi tänker och vill lika när det gäller allt, så vi har aldrig behövt kompromissa. Otroligt skönt. För i vissa lägen hade det varit väldigt svårt om vi vore för olika. 

Friiiiday!

Det blir en favorit i repris denna helg - Seminyak! Efter skolan åker vi direkt dit. Första natten har vi bokat ett enklare rum som ligger nära stranden. Imorgon, lördag, checkar vi in med lyxen. Helt otroligt att lyx faktiskt är billigt här. Har sett fram emot denna helg länge. Dumt egentligen att längta efter något eftersom dagarna här blir allt mer få... Känns lite hemskt. Men när jag kommer hem får jag komma hem till en underbar familj, min älskade moster, kusinerna, mormor&morfar, vännerna, pappas chili och paella. Det stora problemet är: hur ska jag klara mig utan maten här? Hur? Kommer vara omöjligt att försöka efterlikna den.

From S to B




Vi har haft en riktigt bra och avslappnande helg i Sanur. Nu är vi tillbaka i Bedulu och ska äta våran husmors UNDERBARA pannkaka med mycket kanel. Ser fram emot en vecka i skolan med barnen. 

Saknar er därhemma! 

RSS 2.0