1 month in Londra

 
 
 
 
 
 
 
Idag när jag stod och vek kläder på jobbet tänkte jag att ikväll ska jag skriva ett långt och utförligt inlägg i bloggen om hur mina senaste två veckor har varit, då jag faktiskt har varit med om väldigt mycket. Men, nu orkar jag givetvis inte det. Efter nio timmar jobb brukar jag bara vilja åka hem och sova. Imorgon jobbar jag 12-21, efter det ska jag och tjejerna till The Box. 

Hade min familj här förra veckan. Vi hade det så himla bra, bodde på deras hotell i fyra nätter, åt lyxig hotellfrukost varje morgon och njöt av deras sällskap. Jag var helt söndergråten efter deras avsked i fredags förmiddag. Det var hjärtekrossande att se dem gå mot tuben som skulle ta dem till flygplatsen och sedan hem till Sverige. De kommer hit i Augusti igen, då ska vi bland annat åka till Brighton. Jag fick reda på att jag har över två veckor semester att ta ut, så Sweden here I come! 
 
Tror John Blund är här nu. Godnatt!

My birthday

 
 
 
 
 
Hej hopp! Kom hem från jobbet för inte så länge sedan. Är helt död efter en hel natts festande plus 9 timmar jobb på det... Men! Det var så himla jävla värt det. Igår var det min födelsedag och det firade jag och tjejerna med drinkar på N.41 och efter det Maddox. Det var en sinnessjukt rolig kväll/natt, vet liksom inte vad jag ska börja med att berätta. 
 
Tar dagen från början istället:
Jag jobbade från 12-21, fick en flaska champagne samt choklad från personalen. När jag hade slutat gick jag och min tyska vän Christin runt på Oxford street i väntan på mina svenska tjejkompisar. När vi hade mött upp dom var det tänkt att vi skulle gå till N.41 på direkten, men blev istället kvar på Oxford street då tv stoppade oss på vägen. De spelade in för en fashionkanal runt om i världen om mode. Vi blev intervjuade och filmade om vad vi hade på oss och så vidare. Så om ni därhemma har kanalen som heter fashion channel så kan ni se oss där. 
 
Efter det gick vi och drack drinkar, knallade sedan över till Maddox där allt var crazy. De hade påsktema högtiden till ära. Runt tvåtiden inatt hamnade vi VIP-rummet på Maddox, vi dansade till klockan fem, med bland annat några kändisar från Sverige. Bildbevis kommer! ;)
 
Jag och Rebecka ramlade in på hostelet sex imorse, vi väckte nog hela stället tror jag... Imorgon flyttar vi till lägenheten i Notting Hill. Oh my God vad skönt säger jag bara!

Dagarna innan

Hello! Måndag, kväll och jag är ledig. Perfekt läge för en utekväll men jag är så trött att jag inte kommer kunna hålla mig vaken ens en timme till.
 
Gick upp tidigt med Rebecka imorse för att hinna till ett möte med våran agency i Notting Hill. Vi gjorde klart allt med deposition, första hyran samt agency fees så nu är vi helt fria från utgifter fram till den 1 Juni. Det känns riktigt riktigt skönt!
 
Om 6 dagar har vi flyttat in och sitter förmodligen och äter våran första middag tillsammans i lägenheten. Som om inte det vore nog så kommer min familj hit dagen efter det.
 
Det ska bli så underbart att äntligen bo på ett ställe som är ens eget, där ingenting behöver gömmas eller vara inlåst. Dessutom ska vi bo i vårat drömområde. Jag älskar Notting Hill. När jag bestämde mig för att flytta till London var Notting Hill det enda tänkbara området att bo i. Kommer ha nära till exakt allt: mitt jobb, banken, mataffärer, restauranger, bio, Portobello road, Hyde Park samt mycket mer. Känner så mycket pirr i kroppen. ♥

"You're like one of those perfect summer days in London"

Gokväll kompisar! Idag kan man verkligen säga att det är bra.
 
Jag jobbar i mens (vet att någon kompis därhemma kommer fnittra till), så jag har hand om mens EDC, collection och casual. Det är riktigt roligt, tror inte jag skulle ha passat bättre någon annanstans. Har lärt mig mycket och blivit väl omhändertagen. Men det finns naturligtvis mycket å lära, men för att vara den andra riktiga arbetsdagen så tycker jag att jag har gjort det bra. Dock brinner det i fötterna, har stått och jobbat i klackar från 12-21. 
 
Än så länge gillar jag verkligen min nya arbetsplats, har lärt känna många fina människor. Känns som att det är bra sammanhållning, plus att alla är unga och snygga. Höhö
 
Må livet fortsätta såhär!

10. 04. 14

 
Märks det att jag inte hinner med att blogga? 
Just nu bor jag på ett hostel tillsammans med Rebecka och Sam (en kille från Australien som går igenom liknande process som vi). Vi pratar engelska hela dagarna då vi bor med honom, vilket är toppen! 
 
Snart har jag, Rebecka och Lisa äntligen tillgång till lägenheten, längtar verkligen till den dagen. Jag är less på att ha alla mina grejer nedtryckt i en väska och inlåst. Vill ha mitt eget utrymme. Den 20 April flyttar vi in, vilket känns som en eeeeeevighet. Men eftersom vi väntar på något gott så kommer det vara värt det, hur påfrestande det än är. 
 
På fredag är det min första dag på jobbet. För er som inte vet det så har jag fått jobb på Eprit på Regent street. Är riktigt förväntansfull och spänd inför det. Innan det har jag intervju om National insurance number samt ett bankkonto att öppna. När 20 April har passerat kommer jag äntligen kunna pusta ut. Just nu varvar jag utgångar, stress och dålig sömn. 
 
Project last night... Amazing!

Portobello road - Notting Hill

 
 
 
 
 
Dagen är i full gång. Har varit vaken och sprungit omkring sedan 07 i morse. Kan inte få ner pulsen på mig själv. Nog för att jag har mycket att fixa här men idag blev jag alldeles förälskad i en lägenhet som jag var på visning på idag. Jag hoppas den blir min. Kan jag ha så tur? Iallafall, bokade intervju på job center idag angående national insurance number. Den 10 april kommer jag ha den. Snart har jag mitt engelska telefonnummer också, Pappa! 
 
Just nu sitter jag i en skön fotölj och vilar fötterna, har gått mycket idag, men snart ska jag studsa iväg igen. Ska tillbaka till Notting Hill för en bit mat med några tjejer och sedan ska jag fixa några praktiska saker.

Our first day

 
 
Läget just nu: Jag är svettig, trött, äcklig och flottig. Har varit vaken i snart två dygn och varit på resande fot så det är nog inte så konstigt. Planet stod dessutom stilla i 4,5 timme innan vi kom iväg, utan luftkonditionering. Men väl i luften gick tiden undan, vi kom fram till Heathrow runt lunch och tog oss då direkt till Elephant and Castle där vi för tillfället bor. 
 
Ganska snabbt tog vi oss iväg ut igen för att känna stadspulsen, och nog var den sig lik. Samma gamla älskade London. Vi strosade runt i Covent garden, Apple market och njöt av den hettande solen. Vi slog oss ner på en trappa och åt take away från Le Pain samtidigt som vi blickade mot uteserveringarna där folk drack vin och var glada. Älskar detta pirr i min mage, kan knappt tro det. Det är en kärlek som bara växer och växer.
 
Imorgon ska det bli +22 och sol. Så vi tänkte börja dagen tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Hyde Park lockar... ♥

RSS 2.0