27. 3. 14

På den fjärde dagen ska det ske. 

Ingenting kan skilja oss åt

 
Den här helgen har varit den bästa på väldigt länge. Så rolig att den nästan känns svårslagen.
Men jag tar den från början:
I fredags vaknade jag upp i min lilla och obekväma säng på Trädgårdsvägen, sliten och jävlig efter en rolig kväll med mina arbetskamrater. Klockan var då alldeles för mycket så jag klädde på mig, åkte och handlade, åkte till Sofie. Glömde bort att jag mådde dåligt när jag möttes av min glada pingla (som vanligt). Vi åt ost, kex och marmelad och drack ett par glas vin i väntan på att få skjuts till konserthuset, där vi skulle se symfoniorkestern. Jaja, skratta hur mycket ni vill men det var vackert, och gratis är ju alltid gott som en viss person alltid sa. Efteråt traskade vi hem till mig, öppnade en flaska rött och pratade om... exakt allt. Mycket mycket trevligt!
 
 
 
När jag nu har kommit fram till gårdagen vill jag bara säga: Fyfan vilka underbara vänner jag har. Gamla som nya. Blev rörd till tårar flera gånger under kvällen av ren och skär lycka. Fick fina brev och dikter, som jag knappt kan läsa för att tårarna blockerar synen. Ni är så fina allihopa och tack för att ni kom igår och gjorde hela min dag till en minnesvärd sådan.
 
Idag började dagen väldigt tidigt, redan klockan sju för att vara exakt. Inte direkt en härlig tid att gå upp när man har varit ute och busat på natten. Men, det gick bra ändå för jag och Pappa skulle iväg på spa i Högbo bruk. Och vad väntade på oss där om inte hotellfrukost. En sjuhelvetes frukost. Efter den mådde jag bra. Sen fick vi en varsin behandling och resten av dagen har vi legat vid poolen, ätit frukt och ångbastat. Riktigt härligt. Dagen har varit perfekt. Helt klart bättre än att ligga i sängen hela dagen och må apa. Men trött må jag vara.

Midnight poison

Ser ni guys? Det börjar bli tomt. Garderoben och klädhängaren är rensad, kvar hänger endast sånt som också är toss eller som jag ska ha på mig närmsta dagarna. Känns konstigt, nervöst, spännande och roligt. Om 12 dagar stänger jag alltså igen resväskan och säger adjöss till familj, vänner och jobb. - Tryggheten jag är van vid och alltid har haft.

Brand new

Snart är jag tillbaka!

#19


Dancing in the moonlight

Den senaste veckan har varit riktigt riktigt bra. Har visserligen jobbat större delen, men förutom det har jag gjort mycket annat roligt. Sofie har delat säng med mig och det har känts som att hon i stort sätt bott här. 
I fredags var jag ledig, så då passade jag på att göra så mycket som möjligt. Umgicks med Mamma på dagen och träffade Sofie på kvällen. Vi var bjudna på en födelsedagsfest som vi gick till. En riktigt rolig en!

RSS 2.0