Underbart


Saturday night


Lördag

Nu ska vi hem till Evelina och Anders och laga mat. Det blir en lugn kväll framför tv:n med god mat och ett glas vin.


Cos


Lovely day

När man är ensam hemma kan man leva lite som man vill. Man kan äta på oregelbundna tider, spela hög musik, plugga vart som helst i huset och så vidare. Ikväll är Sebastian här och gör mig sällskap. Vi har lagat god mat tillsammans och nu ska vi äta jordgubbar framför Big brother. Jag måste tillägga att jordgubbarna är väldigt goda för att vara så tidigt på året.

You

"Alla människor måste dö, men döden kan ha skiftande innebörd."

- Jag är tom på ord

I want


Källa: http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/

Dessa shorts blir perfekta att ta med till Turkiet, enkla, färgglada matchat med ett vitt linne.


Inspiration


Sommar i en skål

Just nu sitter jag och väntar på Sebastian som kommer vilken minut som helst. Det är inte varje dag vi får umgås mitt i veckan. Godnatt

Nytt

Idag kom väskan som jag hade beställt för ett par dagar sedan. Den är precis som jag vill ha den, inte svart (alla mina väskor är svarta) och perfekt i storleken. Ett stort plus för att den även är billig! Denna kommer jag använda mycket.
L o v e l y

På min önskelista...


Chocolate chip cookies

Jag har minskat mitt intag av onyttigheter på senaste tiden. Och jag märker att det gör skillnad. Idag ska jag synda och baka cookies, enbart för att jag är sugen. Har sagt så, när jag är SUGEN får jag äta, annars kan jag lika gärna låta bli.


Bloody monday

För tillfället kretsar mina tankar kring sol, bad, värme, stränder, drinkar, god mat och utekvällar. Längtan efter utlandet är bigger than big. Kan knappt tänka på det längre för den enda platsen jag vill vara på nu är den vi ska till om två månader. Om tiden går så fort som den har gjort på sistone kommer vi snart att vara där. Just nu känns det som ett tag kvar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som många uttrycker sig.

Jag har lektion just nu så jag ska återgå till den. Tankarna kommer vara på något helt annat, men man kan åtminstone visa intresse. Visar mig lite senare under dagen...


Tankar kring...

Ett problem som jag alltid har på söndagar är att somna i tid. Jag vet inte om det beror på att jag vaknar för sent på söndagsmorgonen eller om det beror på ångesten inför en ny vecka i skolan. Hur som helst, denna gång vet jag att det beror på ångest. Den har nämligen ökat en aning, fråga mig inte om varför. Ni som känner mig vet.

Tro inte att jag är deprimerad, för det är jag inte. Jag är bara less på att jag kommer minnas min sista tid i skolan som någonting negativt. Återigen, ni som känner mig vet. Självaste studentfirandet kommer jag njuta av, det kommer vara en otrolig känsla när allt är över.

Innan alla kommande bravader hinner jag fylla 19 år samt åka på en resa med min pojkvän. Det är 23 dagar kvar tills jag ska firas av släkt och vänner, och 53 dagar kvar tills planet lyfter mot Turkiet. Det är underbart! Underbart!


The golden box

Nytt smink till våren, nu fattas bara en ny sminkväska. Jag älskar nytt och fräscht, speciellt när alla saker är det. Därför byter ut jag allt då och då.

 


White pearl

Dagen började med att jag var seg, alldeles för seg för att orka göra någonting. Men mot eftermiddagen piggnade jag till efter några timmar ute i solen. Bestämde mig då för att cykla till Hemlingby och springa, sprang 3km sedan tog jag mig till Nathalie för att ta en promenad med henne. Nu är jag hemma, mätt och belåten och ska snart ta tag i psykologin som jag har prov i på fredag. Men först ska jag leta vidare efter studentklänning, har nog redan hittat den rätta men det kan finnas en bättre.


RSS 2.0