Christian Dior

Av alla parfymer jag har, är den nedan den som luktar absolut godast! Jag är väldigt sparsam när jag ska ha den på mig, tar helst bara ett sprut. Vill att den ska räcka i evigheter. Men å andra sidan tror jag inte att den kommer ta slut i affärerna. Köpte denna när jag var i London, på Selfridges. Priset låg på två hundralappar billigare än hemma, vilket gjorde köpet mycket roligare! En mascara fick jag dessutom på köpet.


 


Monday

 
Välbehövlig måndagsenergi i form av ett halvt kilo jordgubbar, så färska att man kan känna doften av dem på flera meters håll. Nu när ekonomin är stadig igen så passar jag på att köpa en massa gott som jag kan äta medan jag pluggar. Det blir så mycket enklare då! Idag hjälper även Sebastian mig i form av att förhöra, vilket också gör det hela lite lättare. Snart är det dags för mat, min mage kurrar ihjäl, äter halstabletter i väntan. Vilket kanske inte är så lämpligt då jag är hemma hos Sebastian. Men förhoppningsvis är det snart mat.

Good bye


All dess fika


London ur min synvinkel

Här kommer några bilder från London
Vi åt frukost på Starbucks
Jag drack en hel del kaffe
Vi besökte British Museum
Åkte till Waterloo och knäppte kort på London eye
Vi åt frukost på Pret À Manger, skulle kunna leva på fruktsallderna som finns där.
Vi besökte även Imperial War Museum
Det regnade denna dag, så det var tur att vi hade packat med oss paraplyn.
Evelina och Anders anlände till London, så vi tog tunnelbanan till Westfield, ett gigantiskt shoppingcenter.
Åt god yoghurtglass
Självklart tog vi en runda inne på Harrods
Där slog vi oss ner på Ladurée och åt deras fantastiska macaroons!
Tower bridge kvällstid
Först, äta i China town. Sen, utgång i SOHO
Det här kallar jag paus i shoppandet. Det blev frossa i massor av godsaker!

Det finns många fler bilder jag skulle kunna dela med mig av. Men dom har jag inte på den här datorn... Jag längtar tillbaka enormt mycket, så snart är det dags att boka en resa dit igen. London är min stad!

Out with the old, in with the new

Jag är i behov av nya kläder. Skulle vilja kasta nästan allt i soptunnan och inhandla en massa nytt. Problemet är att jag inte har ett korvöre över till kläder. En tjej sa till mig igår: Du har alltid så fina kläder, kan inte jag få köpa hela din garderob? SNÄLLA GÖR DET! Jag är så himla desperat. Igår när jag och Sebastian gick en sväng på stan tänkte jag att jag skulle kunna sätta på mig vad som helst bara det är nytt. Det finns en del fint i garderoben, men det är för somrigt. Och den enda lösningen på mitt problem är att jobba!

Dagens voudrais



Dagen har varit påfrestande för min del. Den har i stort sätt bara innehållit plugg. Anledningen till att det är så jobbigt är för att när en uppgift är avklarad så syns det knappt på min "to do-lista". Det är så himla mycket att göra, och så lite tid. Men när tankarna inte kretsar kring skolan kretsar dem runt Sebastian. Jag är så himla kär i honom, och så himla lycklig att vi ska resa så mycket i sommar!
Lovely Lovely you

Lovets sista kväll

Ikväll gjorde jag någonting som jag tror att 99% av Gävles befolkning gjorde, tittade på hockey. Alla förväntade sig att Brynäs skulle ta hem guldet, men tyvärr lyckades de inte för den här gången. Men på tisdag, då hoppas jag att det är avgjort och att Brynäs tagit hem segern mot Skellefteå. Om inte, tänker jag inte titta mer. Jag kommer vara alldeles för nervös och det pallar inte jag... Såg min fjärde hockeymatch ikväll och det känns redan som att jag är ett troget fan. Töntigt men sant. Jag satt och skrek i soffan hemma hos Sofia tillsammans med några andra och var nästan säker på att spelet var mot ett mål. Fel hade jag, som många andra, men Brynäs spelare är grymma, så än så länge är jag inte orolig.

Imorgon ska jag bli firad av pappa och släkten. Har inte tänkt på det innan men nu när jag tänker efter kommer jag inte på om jag har önskat mig något i present av dom. Det visar sig imorgon vad de har hittat på... Nu ska jag titta klart på en film som jag för ett tag sedan satt på. Sen ska jag somna in i en djupsömn. Godnatt alla!


Army jacket


Josefin 19 år!

Igår blev jag firad i förskott av Evelina, Anders och Sebastian. Vi hade en mycket trevlig kväll, drack goda drinkar, åt god mat och fantastiska cupcakes. När vi satt och åt efterrätt fick jag mina presenter. Av Evelina och Anders fick jag ett fint linne från Conscious collection som jag hade tänkt köpa själv, samt en ring, jag har inte köpt smycken på länge så det behövdes lite påfyllning på den fronten! Av Sebastian fick jag något obeskrivligt roligt! EN RESA TILL BARCELONA! Jag har aldrig varit där, men jag vet många i min omgivning som har det tycker att det är en stad man bör besöka innan man dör. Och jag ska dit!? Jag är oerhört tacksam som har en pojkvän som vill lägga ner sin tid, energi, själ och pengar på mig. Det är bra att vi prioriterar samma saker i livet, för det vi prioriterar högst är helt klart att resa. Och som frostingen på cupcakesen ska Evelina och Anders också följa med! Tack mina juveler för en lyckad gårkväll och för fina presenter. Ni får mig att mig speciell. Jag älskar er!

New bikini


God eftermiddag!

I morse väcktes jag före klockan tio, det har inte hänt på hela veckan. Jag har hamnat i en helt annan rutin än vad jag brukar, och det märks om man tittar på mina ögon... Har hållt mig sysselsatt hela dagen, följde med och köpte vagn åt Fröja och åkte ut till Valbo en sväng. Där hittade jag bland annat en bikini som jag köpte och behöver till resan i Maj, men hittade mycket annat också, bara det att plånboken tryter... Något som också tryter, eller snarare skriker, är min mage. Den har inte varit i sin vanliga ordning på sistone. Jag börjar bli orolig att det är mjölk jag är överkänslig mot. Har nämligen symptomen för det. Just nu ser jag ut att vara gravid i tredje månaden, har även ett besvärande illamående som man inte kan kalla duga!

Om ett par timmar ska jag hem till Evelina och Anders med Sebastian, det har jag sett fram emot hela veckan. 

Blinded by the light

 


Måndag

Det är så typiskt att jag ska bli pigg den här tiden på dygnet. Jag har varit trött och yr hela dagen, har i stort sätt bara legat i sängen och tittat på Gossip girl, samt ätit upp nästan allt godis jag fick i påskägget. Ett kilo, bra jobbat! Imorgon ska jag se till att komma upp i tid, motionera i någon form av promenad eller löpning, börja skriva på ett skolarbete och kanske träffa Nathalie över en kaffe. Jag borde kanske planera hur min vecka ska se ut, jag vill att den ska vara händelserik. Några saker är i alla fall inplanerade, som jag verkligen ser fram emot!

Hoppas ni har haft en bra påskhelg, imorgon börjar veckan på riktigt. Godnatt

Summer love


Nytt...

Dessa tre shorts är nya i garderoben.
Två av dom fick jag av Sebastian i påskägget och ett par skrapade jag ihop till själv.

Absint


Easter

Nu har mitt sista lov i livet precis börjat. Det är blandade känslor måste jag säga. Jag är nervös över hur mitt liv kommer att se ut efter studenten. Vart ska jag ta vägen!?

 

Just nu sitter jag hemma hos Sebastian och Anders. Och alldeles strax kommer Evelina och Anders hit och då ska vi bege oss mot stan för att äta middag. Trevlig påsk på er!

 


Glad påsk!


Wednesday

Efter en kort dag i skolan åkte jag ner på stan och umgicks med två personer som alltid gör mig glad, Sebastian och Evelina. Vi gick runt i affärer och provade kläder, sedan gick vi och fikade.

Anledningen till att mina inlägg är bildlösa är för att min kamera är hos pappa, så ni får stå ut med tråkiga inlägg de närmsta dagarna.


Turkiet

 



It's all about the shoes

Jag har letat runt på kanske tjugo olika sidor efter de perfekta skorna att ha till min studentklänning (som jag för övrigt beställde idag). Jag har ännu inte lyckats hitta några passande, och tiden börjar bli knapp, så om det skiter sig får jag ha mina svarta high heels istället.

Idag har jag varit hemma från skolan. Vaknade med världens illamående och trodde att jag skulle dö, men lyckades somna om och vaknade därefter utan magsmärtor. Har tagit det lugnt hela dagen, tittat på gamla tv-serier och läst bloggar. Kvar utav den här dagen är middag med mamma, vi har även hyrt film och köpt godis så det blir en riktig myskväll. Har lagt plugget nere i helvetet där det hör hemma...


Det där med träning

Precis just nu, blev jag skitsugen på att träna! Jag måste skaffa ett träningskort på något bra ställe. Snart kryper jag på väggarna... Idag hade jag gott om tid att ta mig ut och träna, men latheten och vädret satte stopp. Anledningen till att jag vill träna är för att bättra konditionen, komma i form samt bygga långa, fina armmuskler. Jag är trött på att höra: "Men du som är så smal behöver inte träna." Det ligger ingen sanning i det, jag är totalt otränad och har därmed dålig hälsa... Det som hindrar mig från att köra fullt ut med träningen nu, är skolan. Jag känner att jag inte har tid eller kraft. Men när allt har lugnat ner sig, då är det tightest ass in town som gäller!
Nu ska jag sova, godnatt!

Sunday

Idag är jag trött men väldigt glad. Jag har haft en jättebra helg tillsammans med underbara människor. I fredags var jag hemma hos min moster, vi lagade mat och drack vin. Igår spenderade jag kvällen hemma hos Evelina och Anders, även där lagade vi mat och drack vin. I morse när jag precis hade vaknat ringde min moster och frågade om jag ville följa med till mormor och morfar och äta lunch, och självklart ville jag det. Blev bjuden på fiskgratäng och mormor's egengjorda svartvinbärssaft. Mat och saft gjort på omsorg ska jag säga!

Nu sitter jag hemma i köket och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Antingen städa mitt rum, promenera till affären och köpa jordgubbar eller titta på film med mamma. Valet får ske spontant...


RSS 2.0