family brunch





T

När klockan ringde 07.30 och jag möttes av solen i ansiktet, då blev jag direkt på ett bra humör. När jag dessutom klev utanför dörren och kände vårvärme, blev jag på ännu bättre humör. Och som om inte det var bra nog så fick jag ett samtal från Australien. Det är lite svårt att få till det med tidsskillnaden ibland, men när vi väl får till det är det så värt väntan.

diamonds are forever



Bilder tagna av Emelina

Det blev en mycket bra blandning av allt gott denna påskhelg. Och då pratar jag inte om godis, utan vännerna och familjen bland annat. 

oui



En vän jag träffar alldeles för sällan. Miriam.

det


Ni vet när man lyckas koka ett perfekt ägg (två, till på köpet) och känner under första tuggan av det där inte för löskokta och inte för hårdkokta ägget, att fasen, det här kommer bli en bra dag. 

aussome

Huvudvärken ilar ut till tårna, kaffedarret har gjort mig illamående och det luktar matos i hela lägenheten. Jag skulle med andra ord kunna vara på ett jättedåligt humör idag, men istället känner jag mig lycklig. Lycka för mig behöver inte innebära att något specifikt har hänt (oftast behöver jag bara påminna mig själv om allt jag har att vara lycklig över), men idag var fallet så. Ett mejl och 75% av min ångest försvann. 


under the same sun






mars 9 ★


fasligt skönt ute idag. oj vad väderstyrt mitt humör är. så fort en tunnare jacka åker på känns det som att våren är påväg. men så glömmer jag det lika snabbt när det blir minusgrader och snöfall... och eftersom vädret har varit väldigt upp och ned har mitt humör också varit det. ska jag vara helt ärlig så avskyr jag denna period. vill ha den fina våren, trots att det är min tröttaste och jobbigaste period - pollen.

8 mars




sovmorgon, brunch med pappa och middag med emelina. riktigt fin dag! 


la belle et le bad boy

helgen: lisse, vin, lisse, vin, lina, mat.
 

<3


RSS 2.0