Ladurée


Sitter just nu på Heathrow AirPort och väntar på flyget som ska ta mig till Sverige. Längtar SÅÅ efter att få träffa alla. Vill träffa alla på en gång. Vänner, familj och alla pensionärer på mitt gamla jobb. Det ska bli riktigt roligt att träffa alla efter några månader utan dem. 

101 days in London

Follow me on Instagram, josefinfransson

One day closer

 
 
 
Häromdagen när jag var ledig hade jag en heldag med Raluca, en tjej som jag jobbar ihop med på Esprit. Hon är den andra som står mig närmast här i London. 
När vi sågs kom båda med förslag att vi ville besöka ett museum, så vi åkte till Lambeth North för att gå på Imperial War musem, som var stängt på grund av renovering. Istället promenerade vi till Waterloo för att se London Eye. Vi gick länge och pratade om allt. Vi är så lika hon och jag, trots att vi lever olika då hon kommer från Portugal och har en annan levnadskultur. 
När vi hade gått över bron kom vi fram till tjock klump av människor, det var folk överallt. Då kom vi på att det var Tour de France, så vi stannade till för att titta. Det var roligt att se då folk var glada och hejade på de som cyklade. 
 
 
 
 
Efter att vi hade gått länge var vi trötta i både ben och fötter och kände för en fika, så vi gick till det franska bageriet Paul som ligger bredvid Savoy och drack varsin Cappuccino och åt en gigantisk macroon. 
Där satt vi i fyra timmar(!) och pratade, vi glömde helt bort tiden. Fast det är det som är så underbart, att vi alltid pratar oavbrutet. Jag har känt henne i fyra månader, fast det känns som att jag har känt henne hela livet, utan att överdriva. Vi har varit öppna med varandra sen dag 1. Det är fantastiskt att ha såna vänner. De är värda allt i världen.

Daily life


Igår kom min syster Linn till London. Hon är på språkresa här i England, och deras slutdestination är London. Så, nu är hon här. Fick chansen att spendera tid med henne, vilket kändes så himla bra i mitt hjärta. För just nu är hungern efter familjen svår att hantera. I'm homesick, som jag ofta säger till Hannah på jobbet. Trots att jag får träffa er alla om 9 dagar kan jag inte hjälpa att hänga läpp när jag tänker på er.

Imorse vaknade jag redan klockan 05, larmet stod på 07:45... Har en roomie som har en tendens att festa mycket, så när hon kom hem vaknade jag och kunde inte somna om. Har alltså haft gott om tid denna morgon. Sitter just nu på Pret och dricker kaffe och det som är kvar av min crush smoothie. Börjar klockan 10 idag, äntligen ett lite tidigare shift säger jag bara. Har jobbat för många 12-21 pass på senaste. Saknar att jobba 7-16. 


RSS 2.0