Brooklyn's finest

 
 
Midsommar får 10 av 10 nubbar av mig. 

My little pony ♥

 

We make it bounce

 
 
Ibland kan det vara svårt att leva och vara människa. Veckan som precis har passerat var en tuff sådan. Men kan efter helgen vifta med den vita flaggan. ”Det ska kännas att man lever.” Pyttsan!
För att bara nämna det positiva då… Fick en överdos av D-vitamin, förlorade i kubb (hade roligt, därav positivt), jag grät glädjetårar, umgicks med några av de finaste jag vet, fick en bukett röda rosor, har lagat god mat tillsammans med  vänner, börjat läsa en bok jag är helt såld på (anar många förvånade miner), säsong 3 av Orange is the new black har äntligen kommit ut, planerat färdigt inför midsommar och slutligen så har jag jobbat ett pass extra på mitt gamla jobb och därmed fått träffa många älskade själar. 
Tack till er!

Fredag hos Sofie

Det har varit en riktigt bra dag. Sol och prat med Linn och Pappa på dagen, middag hos Sofie med ett gäng härliga på kvällen. Nu är jag hemma och dricker kaffe, som jag inte har druckit på hela dagen. Jag som aldrig missar en kopp. Längtar till ett dygn tillsammans med min person som jag är assistent åt. Har väl aldrig någonsin längtat så mycket efter att få jobba någon gång. Puss och godnatt! 

As I close my eyes...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0