Cut your teeth

 
Kärlek.
 
 
 
 
 
 
 
Sedan 1 April har jag haft den bästa tiden i mitt liv. Vet inte om det är staden eller människorna som gör att mitt liv är så perfekt, en mix utav båda kanske. Det är som att suga på en karamell som aldrig försvinner. Ingen dag är den andra lik, trots att jag går till samma jobb varje dag och är ledig två dagar i veckan. Det enda jag inte har är mina allra bästa vänner och min familj, de som i grunden har gjort mig lycklig. Det är svårt att tänka sig vara utan dem hela livet för att man är bosatt i ett annat land. Jag nöjer mig inte med ett par besök då och då, jag vill kunna träffa dem varje dag. Pratade med min yngsta lillasyster häromdagen, hon frågade mig bland annat: "När kommer du hem?". Då, ja då vek sig mina ben. Fröja, nyligen 3 år fyllda. Min bebis. 

Party party!

 
 
 
Jag orkar inte skriva.

Cirque du Soir

 
 
 
 
 
 
 
 
Den här bilden bjuder jag på... Haha!
 
Cirque är som sagt den bästa klubben jag har varit på. Det var verkligen cirkus därinne så att säga. Dvärgar, clowner, shower (som var lite sjukare än på en vanlig cirkus), dansare, maskerade män, popcornmaskin och champagne i maaaaaaaassor! Jag och Sofie fick åka cykeltaxi för första gången samt efterfesta på hotell W tills jobbfolket i London skulle börja sin dag. Det var det bästa dygnet i mitt liv (utan Pappa, hihi). 

You are my everything

 
 
 
Den andra kvällen var vi ut och åt på en italiensk restaurang. Eller okej, vi åt italienskt varje kväll. Gott var det. Efter den måltiden kände jag mig helt återställd från förra kvällens bravader. Vi kände att ingen tid fick gå till spillo så jag och Sofie drog vidare till en pub för att dricka några öl. På vägen dit träffade vi på två svenska killar som ville att vi skulle följa med nattklubben Cirque du Soir. Vi sa utan tvekan ja, så efter pubrundan gick vi dit. Det var den sjukaste kvällen av alla sjuka kvällar. Har aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Klubben var som en cirkus. Alltihopa var bara så himla himla lyckat! Bilder kommer. 
 
Nu måste jag sova. Har mycket sömn att ta igen. Kan sova länge imorgon då jag börjar klockan 14, ska bli riktigt skönt! Godnatt.

Feel so close

Då var denna fartfyllda helg över, blandade känslor, minst sagt. När Sofie åkte tillbaka till Sverige idag blev jag så tom. Ihålig, ensam, ångestfylld och ledsen. Vi har haft så sjuka dagar ihop att jag inte vet vart jag ska ta vägen när jag pratar om det. Nu har jag verkligen en anledning till att använda uttrycket "time of my life". Hur töntigt det än låter. 
Glädjetårar på Londons flygplats Heathrow. 
 
Efter ett dagsparty plus en utgång på kvällen var jag och Sofie minst sagt bakfulla. Vi mådde dock bättre efter en underbar frukost Jamie Olivers restaurang Recipease...
 
 
 
 
 
... Samt parkhäng. 30+
 
Lite senare på dagen, när Victoria hade vaknat till liv hemma i lägenheten och vi alla hade duschat, tog vi tunnelbanan till Camden market. Där kunde man bland annat njuta av alla länders nationalrätter och drycker. 
 
 
 
 
 
 
 
En sjuk pinsam sak som hände när vi strosade runt på marknaden var när jag pratade vid fel tillfälle. Jag, Sofie och Victoria kommer fram till ett stånd, skådar en riktigt fin kille. Jag slänger ur mig liknande meningar: Han har perfekt hy, han ser ut som Barbie Ken fast brunett. Han ser fake ut för att han är så perfekt. Vi märker att killen börjar skratta. Varför? FÖR ATT HAN VAR SVENSK! Jag blev tomatröd i ansiktet och skyndade mig snabbt därifrån. Mådde illa resten av dagen... Måste tänka på att det bor fler svenskar här än vad man tror. Sofie och Victoria fick sig iallafall ett gott skratt. Själv ville jag bara sjunka under jorden.
 

Millennium Gloucter Hotel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så... I helgen när vi alla tjejer var lediga från jobb drog vi till ett private event på Millennium Gloucter hotel som kallas Bacanal. Sponsrat av bland annat Moët. Det var ett dagsparty som började kl. 13:30 och slutade vid 20:00. Som en förfest kan man säga. Jag klarade dock inte av att fortsätta kvällen på en nattklubb då jag blev riktigt onykter, haha! Dagen var hursomhelst hur rolig som helst. Nog den roligaste festen jag varit på. Man träffar så många nya människor och knyter kontakter. 

RSS 2.0