Lunch på Lido

I morse var jag uppe med tuppen (för att vara på min lediga dag), jag klev upp redan klockan åtta. Åt en rejäl frukost tillsammans med pappa och Fröja, sedan duschade jag och såg ett avsnitt av 90210. När det var dags för lunch tog jag och pappa en promenad till Lido på Söder med Fröja i vagnen. Vi åt världens godaste mat, lax- och sparrissallad. Närmare fyra cyklade jag till jobbet och jobbade ett par timmar. Nu väntar sängen, imorgon väntar ett långt arbetspass, 07:00-21:00!

My big girl


Rainy day

Det har varit en lugn dag trots att jag har hunnit med rätt mycket. Jag har övningskört ett par timmar, fixat inför kalas, sett några avsnitt av Gossip girl och umgåtts med syster. Det som återstår av dagen är att se en till film av de som vi hyrde igår, äta middag och plugga lite körkortsteori (om jag orkar dvs).

Good night everyone!

Det har varit en bra kväll. Nu väntar rummet på en omgång städning, det ligger kläder över hela golvet samt en och en annan dammråtta. Efter det ska jag sova, imorgon väntar kalas och övningskörning!

Kommande kväll

Ikväll ska jag umgås med min underbara familj, vi ska göra det vi är bäst på - att mysa! Vi har köpt den godaste maten som vi ska laga tillsammans lite senare och köpt godis som vi ska äta i soffan framför en av hyrfilmerna som vi hyrt. Men innan det ska jag tralla iväg till närmaste postlåda och posta brevet som kan komma och förändra mitt liv.

Lovely


I love you, cupcake!

Igår hade jag en väldigt mysig kväll tillsammans med Sebastian och Evelina. En favorit i repris som Evelina sa.  Som ni ser på bilderna bakade vi två olika cupcakes, som jag tycker blev goda. Frostingen var lite avancerad att göra, men blev så himla god! Efter att ha ätit en cupcake av vardera sort låg vi proppmätta i soffan och såg på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren".
Det blev lite för mycket frossande för min del igår, så idag har jag bara varit nyttig. Ska ta en långpromenad senare ikväll, träningen har legat åt sidan nu ett tag när inte pappa varit hemma. Men det blir ändring på det om några dagar!

From Zara in Barcelona

// Stickat Zara //

RSS 2.0