Mandarin Oriental, Las Vegas

I Las Vegas bodde vi på ett hotell som heter Mandarin Oriental. Jag har nog aldrig bott på ett bättre hotell. Servicen gör mycket måste jag säga, och på det här hotellet stod det "service minded" som deras högsta prioritet, skämt å sido. Det fanns många bra restauranger och afternoon tea-ställen där, och hade vi haft en dag till i Vegas hade vi nog hunnit testa allihop. Det roliga är att vi nästan bara åt sushi, men det är ju så otroligt gott!

Las Vegas - day one

Första dagen i Vegas var lugn. Vi var där rätt många dagar, så vi kände för att ladda ordentligt inför dag två istället. Bra tänkt av oss, för Vegas var helt sjukt!
Hoover dam
Jag är så himla glad över att jag fick chansen att se Grand Canyon, för det var något av det häftigaste jag har sätt. Fler bilder därifrån kommer.

Where it all began

Idag har jag varit med en av de bästa personerna jag känner här i Los Angeles. Som jag alltid skrattar och mår bra med. Fredrik var den första jag lärde känna här och förhoppningsvis håller vi ihop var vi än bosätter oss i världen i framtiden. Ett lyckopiller är vad han är!

20 år!

Idag fyller jag 20 år. Är inte längre en tonåring utan nu skulle man kunna säga att jag är vuxen på riktigt. Har fått många fina gratulationer, tack så hemskt mycket! Uppskattar vartenda ord. Firade min födelsedag med Pappa på Beverly Wilshire igår, vi åt makalöst god middag samt drack gott. Är otroligt nöjd.
Snart kommer flera inlägg som kommer innehålla allt från Las Vegas till Universal Studios. Har inte haft tid med bloggen när Pappa har varit här, vi har haft fullt upp hela dagarna.


Bring the noise!

Herregud vad fort tiden går. Det är redan April och jag har varit här i 90 dagar, det är helt galet. Och under tiden jag har varit här har jag längtat till denna dag, för idag kommer Pappa. Det känns skönt att kunna luta sig mot sin bästa vän ett tag, har varit ifrån min familj och släkt egentligen alldeles för länge. Att prata över Skype och Viber är inte riktigt samma sak som att träffas i verkligheten. Aja, nu måste jag packa resväskan för imorgon sticker jag och Pappa till en annan delstat. Kommer bli FETT!
Jessica! Du kommer finnas med oss hela resan även fast du inte är på plats. Jag ska äta lite hotellfrukost åt dig och se till att Pappa inte solar för mycket så du blir avis, hihi!

Nu kommer bloggen nog stå still ett tag, igen... Men när jag är tillbaka har jag nog lite att bjuda på. So long!


Spring break!!!

JA! Det är spring break och jag kan äntligen pusta ut ett tag. Jag har pluggat väldigt intensivt fram tills nu, så att bara kunna njuta av dagarna och göra det man känner för känns helt underbart. Gjorde de två sista läxorna idag så nu är jag helt ledig. Började den här dagen med en superfrukost, Mikaela bakade scones medan jag skar upp frukt och stekte ägg. Mysig start på dagen!

Ska alldeles strax gå iväg och handla inför morgondagen, efter det tänkte jag baka en nyttigare version av snickers. Jag är på ett väldigt gott humör idag, Pappa kommer om bara fyra dagar. Att också veta att jag inte har några läxor att göra under tiden han är här är guld värt!


RSS 2.0