27. 07. 15

 
 
Har en ledig vecka framför mig. Ska spendera den delvis i Halmstad, men även med tjejerna här hemma. Det vore ju inte dumt om solen kunde titta fram lite... 
 
Idag har jag varit och kollat på golv till lägenheten. Det är lätt att hitta rätt när man är bestämd i smaken... Efteråt kom Lina över på plock och prat. Nu är jag inte vaken länge till, kunde somna för flera timmar sedan. 

"Thank you for being my unbiological sister"



<3

Till allt som är vackert


Ibland känns livet så väldigt enkelt. Jag brukar tänka: vad mer behöver jag än familj, vänner, mat och kärleken? Ingenting. För har jag det är det upp till mig hur resten ska se ut. Idag är en sådan dag jag känner att jag har allt. Det känns rätt fint faktiskt. Önskar att det kändes lika enkelt varje dag. 

We eat, and then we eat some more and then we eat again.







Den senaste veckan har varit sommarens bästa. Haft allt från mysiga middagar till galna barrundor. Har bara mina vänner att tacka. Så himla mycket tack till er alla! 

David + Amanda

 
 

David + Amanda

 
 
 
Som ni vet är jag väldigt svag för gravida kvinnor. Att vara gravid är det vackraste som finns tycker jag. Kan känna mig lite avundsjuk när jag bläddrar igenom alla bilder på denna mom to be. Är hon inte underbar? Hon strålar, och det finaste med hennes graviditet är att jag vet att hon kommer bli en fantastisk Mamma. Kan se hur hon redan älskar den lille krabaten som ligger därinne. Så mycket kärlek!

<3



Farbror 60





RSS 2.0