Taken over

Plötsligt var världen helt ny. Allt stannade upp när du kom. Jag såg dig och jag visste av hela min själ att nu börjar allting om. Vi blev en helt ny familj. En bättre. 

Har suttit vid datorn tre timmar i sträck som fastklistrad framför google maps och en hel del andra sidor. Skrivit cv:n och personliga brev, druckit odrickbart starkt kaffe och pratat med människor från olika städer. Tog precis ett djupt andetag och kollade upp mot tv-rutan, insåg då hur ont jag har i ryggen. Måste avsluta allt jag håller på med innan jag går av och blir panknack. Är ledig hela dagen imorgon så jag kan ju faktiskt fortsätta då. Godnatti allihoa-lax (som Fröja alltid säger).

Life is nothing without friends

Igår var det 14 september, tänker man på att det faktiskt snart är oktober känns det helt sjukt att vi hade sommarvärme och folk som gick barbent i vår lilla stad, istället för regn och fallande löv. När jag mötte upp Bella bärandes på min picknickkorg nämnde jag flera gånger hur klibbigt varmt det var. Det kändes som en av alla andra sommardagar vi har haft i år. Sån himla tur med vädret. Men nu känner jag mig redo att säga adjö till sena utekvällar och tunna loafers, det är liksom höst nu. Jag avslutade min sommar med en picknick tillsammans med några riktigt bra tjejer som jag tycker om. Åt en himla massa gott och pratade om framtiden. Nu vill jag att hösten ska komma igång på riktigt, likaså vintern. Och snälla, låt det bli en fin vinter utan plusgrader och snöblask. 

Perfect gentleman

 
Det har varit dött här ett tag, vilket det är då och då. Men nu är jag äntligen frisk som en nötkärna och laddad med ny energi. Det ska jag fira genom att köpa ett träningskort. Känner att jag behöver komma igång samtidigt som hösten etablerar sig. Ser faktiskt fram emot kyligare dagar och en vit och mysig vinter. Härliga höstidéer dyker upp i huvudet samtidigt som jag tänker på våren. Dessutom har jag och Nathalie (som alltid) börjat planera hur vi vill att nyår ska vara, så nu vill vi nästan att det ska bli aktuellt. Fast det kan vänta, först kommer ju den finaste högtiden på året - Julafton! 

Build a girl

I fredags vaknade jag upp sjuk, med feber och ont i halsen. Och sedan dess har jag bara blivit sämre för varje dag. Igår var det värst, kunde inte ens svälja mitt saliv utan att vrida på mig och få tårar i ögonen. Idag har jag fått i mig 1½ pannkaka, lite kaffe samt citronvatten, så det är ju bättre, men nu är det stopp. Medicin gör mig skapligt pigg men den tar inte bort halsont. Det känns som att någon hugger mig med 40 knivar i halsen när jag sväljer. Dålig andedräkt har jag också...
 
Förhoppningsvis blir jag snart frisk. Jag vill inte missa fler arbetstillfällen. Dessutom har jag inte varit ute sedan i torsdags, så jag börjar bli tokig.

Raise your weapon

Är i stort behov av en frisör just nu, riktigt less på mitt hår. Det blir inte finare av att vi går mot mörkare tider heller precis. Trivs bäst när mitt hår är solblekt, för faktiskt är det så att det aldrig blir slitet av solen. Tror inte jag vågar låta någon trolla fritt med det då jag tidigare har gått gråtandes från frisören flera gånger. Vi får se, vi får se...


Can't get enough

 
Att göra egen müsli är faktiskt mycket godare än att köpa, för då kan man själv bestämma exakt hur den ska smaka. Häromdagen lyckades jag göra en müsli helt enligt mina förväntningar och önskningar. Och det blir ju så mycket bättre när man kan ha precis hur mycket man vill av allting. I köpta müslipaket ligger oftast det godaste högst upp i paketet, vilket gör att det bara räcker till en servering.

RSS 2.0