Den där odödliga kärleken

Bilderna ovan visar en av alla byggnader Santa Monica college har. I början gick jag vilse på området några gånger, fick alltid fråga mig fram, men efter några dagar har man ju lärt sig.
Det där var apropå ingenting. Det enda jag i stort sätt har tänkt på idag är när jag förra sommaren vaknade upp hos Mormor och Morfar. Mormor hade dukat fram frukost till oss tre, på bordet stod det bland annat plättar. Mormors plättar... Hur kan allt bli så mycket mysigare hos sin Mormor och Morfar? Vad är det som gör att den känslan inte går att hitta någon annanstans? Jag kommer ihåg när jag var liten att jag tjatade om att få flytta in på deras gård, jag ville bo nära Mormor och Morfar, hönsen, hästarna, traktorn, Mormors alla planteringar och katten Oskar. Ska jag vara helt ärlig vill jag det fortfarande. Går det tror du, Mormor?
Detta uttalande beror på en sak, och det är att jag saknar er så otroligt mycket. Jag vill vara erat lilla barnbarn igen. ♥

Vi skulle älska varandra tills jorden gick under, och du skulle aldrig dö, nej.

Min helg började redan igår, vilket är en lyx! Jag har hela lägenheten för mig själv i helgen, vilket också är något jag uppskattar. Det var länge sedan jag hade ensamtid och jag personligen har alltid varit en ensamvarg, så denna helg ska jag ta vara på ordentligt! Att kunna stå och baka bröd i bara trosor och linne hör inte till vanligheten vill jag säga. Har dessutom städat hela lägenheten skinande ren. Ska tillägga att jag ska vara hemma hela helgen och bara mysa med a bunch of movies och en massa gott! Imorgon tänkte jag plugga inför två prov jag har nästa vecka samt storhandla på den bästa affären som finns - Whole foods. Det är en mataffär med bara organiska produkter, har börjat handla där efter en hel del missöden på Ralphs. Det är ju trots allt viktigt med vad man stoppar i sig.
Vad tror ni jag vaknade upp med i morse om inte halsont? Blir jag sjuk igen kissar jag ner mig, orkar inte ha den där hängiga känslan i kroppen och svedan i halsen... Nu blir det film innan sängen, godnatt L.A. och god morgon Sverige. Glad påsk förresten!

Good morning!

Goddag Sverige! Min morgon har precis börjat, är nästan chockad över att det redan är onsdag. Imorgon börjar liksom helgen igen. Och snart är det dessutom spring break. Galet! Idag väntar 6 timmar skola, sedan bär det av hemåt för att plugga inför alla midterms som är nästa vecka, plus en final. Efter nästa vecka kommer det kännas som rena semestern typ. Ja, för då kommer pappa inom några dagar. KUUUUL!


Great weekend

Gårdagen var toppen! Third street promenade, Santa Monica pier, lunch på en takterass, bio - The call (otroligt bra!), middag vid poolen och fest på en båt.
Idag: återhämtning, fotoutställning och sedan blev jag bjuden på italiensk mat av min snygga lärare (haha! Det var hela fotoklassen som blev bjudna).

Malibu beach

 
Jag har spenderat min dag i Malibu tillsammans med Niklas. Det var första gången jag var där, och jag gillade det väldigt mycket. Det är ett fantastiskt ställe, så fint! Något som jag tyckte var otroligt häftigt var att vi såg valar, det är nämligen valsäsong nu för blåvalarna.
Helgen ser händelserik ut för min del. Imorgon ska jag träffa Teodora, på lördag ska jag på fotoutställning och middag och på söndag ska jag plugga. Vad ska ni där hemma göra? ♥

We don't waste no precious time

Jag vill tillbaka till Los Angeles historic park downtown och se Swedish house mafia om och om igen... ♥

Swedish house mafia

 
Här har du Don't you worry child mamma!

Let's get rid of it!

Idag har jag bott i Los Angeles i 64 dagar.
Jag har fått ut många bra saker av att bo här, som jag kommer bära med mig resten av livet. Och en sak har jag verkligen fått förståelse för, och det är varför amerikaner generellt är så tjocka. För det första är det löjligt billigt med godis och skräpmat, och för det andra gömmer det sig dolda kalorier och fetter i nästan ALLT. Man får stå och studera innehållet på alla förpackningar innan man lägger ner något i kundvagnen, annars kan man lätt lägga på sig några extra kilon. Men det har jag gjort i ändå. Första månaden jag bodde här la jag på mig flera kilon, vilket jag får sota för idag. Nu tänker nog ni flesta att det inte kan stämma, för jag lägger upp bilder på enbart hälsosamma måltider. Men nästan allt det onyttiga håller jag undan från Instagram och bloggen för jag vill inte påminnas flera gånger om att jag har varit dum och ätit onyttigt. Mitt ätande av onyttigheter har för mig blivit något negativt, jag njuter inte av det jag äter, utan jag frossar tills jag mår illa. Kan inte hålla mig till måttliga mängder, utan måste äta tills allt är slut. Oj... Har nog varit för personlig nu, men den risken får man ta ibland.

We almost had it all


Don't let someone who gave up on their dreams talk you out of yours!

12:30 PM - på Starbucks. Har suttit och pratat länge i telefon med min bästa vän Nathalie. Vi har planerat mycket roligt ihop och jag längtar verkligen efter att få krama om henne. Ibland behöver man sina bästa vänner extra mycket, och idag är en sådan dag.
Tänker på att Pappa snart kommer hit, snart är det bara tjugo dagar kvar. Vart tog all den långa väntan vägen? Dagarna fram till den stora dagen bara spolas förbi känns det som.


Take over control

Igår testade jag att laga någonting nytt. En supergod köttfärsblandning i råa paprikor (jag gillar inte varma och mjuka). Jag gjorde den väldigt stark med mycket vitlök och chili, brände skönt i munnen. Förresten Jessica! Jag har lärt mig göra din potatiskaka, den blir nästan lika god som din.
Jag ber verkligen om ursäkt för alla instagrambilder, men min kamera används bara till fotoarbeten. Ska försöka bättra mig.
Det har varit molnigt nästan hela dagen, solen tittade fram en stund på förmiddagen och under den tiden tänkte jag passa på att fota några arbeten, men sjävklart kom då molnen och täckte för.
 
Kvällen blir lugn, har redan ätit middag och känner nu ett starkt sug efter kaffe. Uppskattar verkligen att vi bor några meter från Starbucks. Trevlig helg och många pussar till er alla!

3/14/2013

Halsont... Oh no! Känner dessutom att kroppen börjar hänga. Ni ser ju hur pigg jag ser ut. Tur att jag har helg i tre dagar innan ny skolvecka. Lite kaffe på det kanske. Puss och kram!

My day

Min dag har varit superbra och händelserik. Började den med en brunch på mitt favoritställe i Santa Monica, Le Pain Quotidien. En fransk restaurang med en fransk känsla, och självklart jättegod mat. För att inte tala om kaffet...
Efteråt strosade jag omkring på promenaden själv ett tag tills Tiffany hörde av sig. Hon, Candice och Jamille hämtade upp mig på 3rd, vi åkte till Westfield (ett shoppingcenter) för att äta mat samt gå i affärer. I ate mussels, mums! Måste lära mig att tillaga såna själv, på det italienska viset.
Blev precis klar med ett arbete i engelska, så tänkte nu slå på en film innan jag somnar. Förresten, om någon vecka har jag redan gått halva terminen. Hur sjukt är inte det? Känns som att jag precis satt på flyget hit.

I will found you

Mitt första prov i engelska är nu avklarat, vilken lättnad! Jag hoppas att det gick så bra som det kändes. På torsdag väntar ännu ett prov, i dans. Eftersom den kursen bara är på åtta veckor så har vi redan midterm. Och final bara en vecka efter det. Hualigen... Det glädjande med det är att jag efter det bara har tre kurser att fokusera på till terminens slut.
Gladligen är vi lediga imorgon, det innebär brunch, sol och bad för min del. Ska göra alla läxor ikväll, morgondagen är till för att njuta!
Mitt hår är numera ljusbrunt, blame the sun.

'A moment, A love, A dream, A laugh, A kiss, A cry, Our rights, Our wrongs'

Jag har kommit till den punkt då jag nu känner att jag bor i Los Angeles (ja, det tog mig två månader). Jag blir mer och mer förälskad i staden och omgivningen jag bor i och har på sistone träffat fantastiska människor som bidrar till mitt lyckliga jag. Det otroliga med det hela är att jag träffar nya människor som jag bekantar mig med exakt VARJE dag. Folk här har en tendens att vara mer social än vad jag är van vid. Har nu fler amerikanska vänner än svenska, och jag pluggar på och gör bra ifrån mig i skolan. Detta är det bästa jag någonsin har gjort. Det var ett stort steg, jag menar, jag klippte navelsträngen mellan mig och mina föräldrar och lever nu på egen hand på andra sidan av jordklotet. Men det gick ju. Nu när jag har byggt upp ett helt nytt liv här vet jag inte hur jag ska kunna lämna det någon dag.
 
Apropå det bästa jag någonsin har gjort så ska jag tala om för er det bästa jag någonsin upplevt. Some of you know, some of you don't. I fredags var jag och Fredrik på Swedish house mafia. Epic. Epic. Epic. Slutar aldrig rysa när jag väl tänker tillbaka på den dagen. Hade höga förväntningar innan, men det var för tusan över ALLA förväntningar. Dansade konstant i sju timmar till flera olika dj:s. Varken åt eller drack under hela den tiden. Det fann mig aldrig in. Skulle vilja uppleva allting en gång till. Sitter just nu och kollar igenom alla videoklipp, Döööör...
 

Hi fatty!

Eeeeuw, I've become a fat cow. Never felt like this before. I hate it!


Everyday I see my dream

God dag! Eller ond skulle jag snarare säga. Har åkt på världens sträckning i höften. Har så ont att jag knappt kan gå. Kunde nästan inte sova i natt, för det gick inte att vända kroppen. Det onda har också spridit sig i hela benet, så ni kan ju tänka er hur ful jag är när jag går...
För övrigt har jag suttit och pluggat halva förmiddagen, har nästan gjort alla läxor i engelska, och när de är klara har jag ett arbete om dans kvar. Kom och tänka på att det redan är onsdag imorgon, helt galet! Inte långt kvar till fredag och ni vet väl vad jag ska göra då?

It's on and poppin' yes!

De senaste dagarna har jag inte varit aktiv med kameran. Det beror egentligen på en enda sak - att jag har skaffat en ny iPhone och tar därmed bara bilder med den. Jag kan inte förstå hur jag kunde leva utan min iPhone i två månader för en HTC. Det kändes helt enkelt jättefel. För några dagar sedan kom jag i underfund med att det verkligen inte går att vara utan, så jag köpte mig en iPhone 5. Allt är som vanligt! Hur galet är det inte att man kan bli så frälst vid en telefon!? Men men, en sak vet jag, och det är att jag ALDRIG igen kommer byta till något annat märke! Punkt och slut.


Instagram

 Jag har ätit frozen yoghurt, legat vid poolen samt lagat mat de senaste dagarna. Tja, jag har gått i skolan och pluggat också. Fick se Fröja idag, och det kändes sjukt att jag faktiskt kunde PRATA med henne. Hon pratar ju numera. Herregud...
Idag cyklade jag och tjejerna in till Santa Monica för att gå runt på 3rd street. Någon timme senare var vi hemma igen. Min kväll kommer bestå av film, kaffe och en massa tänkande, saknar alla mina älskningar så otroligt mycket!

RSS 2.0