Echo beach

Vi befinner ju oss i Canggu den här helgen, som ligger vid Seminyak. Tillsammans med Lina hyrde vi ett hus vid Echo beach med sex andra volontärer. Två som vi bor med hemma i Bedulu och de andra gör sitt volontärarbete på ett annat ställe här i Bali. Allt med huset är ekologiskt (därav Echo beach) och ligger precis vid risfälten, så vi har helt klart hamnat rätt. Har haft så himla roligt hela helgen, vill inte att den ska ta slut, även fast jag saknar barnen i skolan. 

I fredags när vi kom hoppade alla i stort sätt i poolen på en gång. Vi beställde hem mat och dricka och drack öl och Tequila och bara njöt av platsen vi kommit till. Alla var lyriska. 
Igår vaknade jag och Lina först av alla, som vanligt, och före klockan (som vanligt). Vi tog oss en långpromenad för att se vad som fanns omkring, kom hem med massa färsk frukt. 
På förmiddagen låg vi vid poolen, mot lunchtid gick vi ner till stranden för att äta lunch och kolla in surfvågorna. 
Sedan gick tiden fort medan vi hade roligt och det blev kväller och dags för middag. Vi åkte in till Seminyak square och åt japanskt till middag. Sedan ville alla testa på utelivet. Jag och Lina kom ifrån de vi var med. Vi träffade på ett gäng australiensare som vi bondade med direkt. Är lite lycklig idag. 





Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt :)

2015-01-25 @ 02:25:15
URL: http://rememberthiis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0