Changing



Ohoj! Det går mot mörkare tider har jag märkt, och det där kan ju tolkas på två olika sätt. Ska jag vara helt ärlig så ser jag fram emot julen lika mycket som alltid, bara det att ögonen fylls med tårar när jag tänker på att Mamma inte kommer vara med på julafton i år, och ingen annan julafton i fortsättningen heller. Förutom i våra hjärtan såklart. Jag kan liksom inte ge upp allt jag älskar, det är en för stor del av mig jag inte vill förlora. 

14.10.14

Människor är ambitiösa. Vi tillbringar så mycket tid med att vilja, sträva efter och önska. För det mesta är det bra. Ambition är bra. Att jaga saker med integritet är bra. Att drömma. Så länge inte jakten förminskar det vi redan har. Godheten vi tar för givet, människor vi tar för givna, liv som vi tar för givna. Få allt att räknas till ditt liv du lever, för ingen har råd att förspilla tid. Det vet jag. Gör något av ditt liv om du inte känner att du redan har gjort det. Och den enda som kan göra det, det är Du. 

Sunday brunch

 
 
 
 
För två månader sedan, när Lina hade kräftskiva, blev jag och ett par till tjejer bundna till varandra. Det gick snabbt och idag känns det som att vi har känt varandra flera år. Ställde till med brunch och planerade kommande händelser. Tjejerna kom kl. 12 och klev precis ut för dörren. Vi har suttit länge och njutit av allt gott som stod på bordet. De tog med sig ett och annat gott de också. Idag är jag glad, idag är en bra dag. ♥

When doves cry

Ännu en helg har passerat. Känns lite tungt att den är över för den har varit riktigt bra. Men får se till att veckan blir bra den med. 
Igår var jag på Skybar och åt middag med Sofie, Lina och Julia. Det hände mycket under ett och samma restaurangbesök och alla gick därifrån nöjda, så det var riktigt lyckat! Kvällen fortsatte inne i stanvi hade väldigt roligt där med. Slutade med att jag och Lina ramlade in i hennes lägenhet runt 6 imorse...
 
Farbror Linus kom och hälsade på över en dag, hade bakat en lemon- & meringue pie till hans ankomst. Den blev sådär syrligt god, inte söt och blaskig som man lätt kan få den på ett café (om man ska vara sån).
 
Champagneprovning.
 
Har fått umgås med de människor som var bland dem viktigaste i Mammas liv. Som nu har blivit mina viktiga ljuspunkter i vardagen. Var och en av kvinnorna är unika på sitt sätt, och därmed fyller de mitt tomrum. Ni är så viktiga för mig. 
 

Tack alla ni som bidrog till en riktigt bra helg! 
Carpe fucking diem
 
... (Eeeuw)

RSS 2.0